Dostava i preuzimanje robe:
Cijena dostave za narudžbe iznad 60 EUR je besplatna. Za narudžbe ispod 60 EUR trošak dostave je 5 EUR širom Hrvatske. Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti  paket na vaš dom. Jamčimo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana (ne možemo vama reći točan sat isporuke, ali kurir će nazvati na vaš telefon i možete se sa njim sve dogovoriti). Nakon što vam pošaljemo paket, primit ćete na svoju e-adresu (koju ste naveli prilikom podnošenja narudžbe) obavijest o odašiljanju. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod  preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave. 
Ako imate kakvih pitanja o isporuci Vašog paketa, nazovite direktno  DPD d.o.o. na 013430621. Za broj vašeg paketa (tracking number) obratite nam se na e-adresu info@trunki.com.hr.

Načini i uvjeti plaćanja
Kupnja u web-prodavaonici www.trunki.com.hr potpuno je sigurna. O tome vodimo računa primjenom najsuvremenijih mjera za zaštitu vaših podataka. Sve vaše podatce koje unesete za potrebe kupnje pažljivo čuvamo i ni u kojem ih slučaju nećemo otkrivati trećim osobama.
Web-prodavaonica www.trunki.com.hr omogućuje sljedeće načine plaćanja:

1. Karticama jednokratno

Kojim karticama mogu platiti preko webshopa?

Možete platiti ovim karticama:

  • Maestro
  • MasterCard
  • Visa
  • Union Pay
  • JCB

Gdje upisujem broj kartice?
Majina d.o.o. koristi B-payment/Borgun sustav sigurne naplate. Kada odaberete naplatu karticom, prebacit ćemo vas u Borgun sustav i tamo ćete upisati sve podatke za naplatu. Majina d.o.o. nema pristup podacima s vaše kartice.

Da li je naplata kartice sigurna?
Borgun primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. Sve transakcije su u skladu s najnovijom SCA 3DS2 EU regulativom koja je na snazi od 1.1.2021.

2. Plaćanje pouzečem
  Transportna služba DPD d.o.o. će vam dostaviti paket na vaš dom. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod  preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave.
 
3. Plaćanje preko sustava PayPal
PayPal.com pruža usluge sigurnog e-plaćanja kreditnim karticama. Riječ je o uslugama koje omogućuju sigurno mrežno plaćanje u stvarnom vremenu (mrežne autorizacije platnih, kreditnih kartica). PayPal se upotrebljava za anonimno, brzo i sigurno poslovanje, odnosno mrežna plaćanja u web-prodavaonicama.

4. Plaćanje po predračunu
Ako želite plačati po predračunu, kontaktirajte nas putem telefona ili maila. Slat čemo vama predračun ćete zajedno sa svim uvjetima plaćanja  na vašu elektroničku adresu. Upozorenje: provizija za uplatu na  naš račun u Sloveniji će biti skuplja. Pošiljka će vam biti isporučena nakon što iznos za uplatu po vašem predračunu stigne na naš transakcijski račun. Rok valjanosti predračuna iznosi 8 dana od dana kada ga primite na svoju elektroničku adresu. Robu čemo isporučiti na vašu adresu.

Osobno savjetovanje:
Za osobno savjetovanje obratite nam se na e-adresu info@trunki.com.hr ili nas nazovite na broj telefona 092 3221757.